Geld: Van doekoe tot digi

Eind maart is het weer zo ver. Dan is er weer de week van het geld een initiatief van wijzer in geldzaken. Ook wij ondersteunen deze boodschap! Een week waarin jaarlijks, dit jaar al voor de 11e keer, op verschillende manieren stil wordt gestaan bij het verstandig omgaan met geld. De wereld wordt steeds digitaler ook qua financiën en crypto is niet meer uit ons leven weg te denken. Het thema van dit jaar is dan ook: Van doekoe tot digi!

Leren omgaan met geld is leeftijdsgebonden?

Hoewel het programma zich richt op de basisschool leerlingen tot jong volwassen ben je natuurlijk nooit te oud om te leren. En als je dan verstandig bent omgegaan met je geld en je hebt een leuk spaarcentje, wat is dan verstandig? Je kunt voor dit soort vragen altijd terecht bij een financieel adviseur, maar er zijn ook veel mensen die gaan beginnen met beleggen. Eerst heel klein en langzaam vanuit vertrouwen een stevige beleggingsportefeuille opbouwen. Ook als je gaat beginnen met beleggen is het belangrijk dat je weet wat je doet. Daarom raden wij alle beginnende beleggers een beleggingscursus aan die zowel de theorie als de praktijk behandeld.

Beleggen? Ik red het einde van de maand niet!

Helaas zijn er ook veel mensen die het financieel erg zwaar hebben. Deze groep mensen moet iedere week / maand de eindjes aan elkaar knopen. Gelukkig bieden steeds meer gemeenten gratis ondersteuning en begeleiding bij financiële problemen. Het blijft voor velen moeilijk om professionele hulp aan te vragen en te accepteren dat je het nodig hebt, maar vaak komen particulieren er zelf niet meer uit en wordt de ellende alleen maar groter. Wij vinden het fijn om te zien dat het taboe hierop steeds meer verdwijnt.

Meer waardevolle informatie?
Beleggingstips: Week van het geld
cursus-beleggen-vinkje
Word vrijblijvend lid van onze nieuwsbrief en ontvang met enige regelmaat een uitgebreide gratis beleggingstip.
cursus-beleggen-vinkje
U ontvangt direct na uw inschrijving gratis ons E-book ‘De 8 meest gemaakte fouten op de beurs’.
cursus-beleggen-vinkje
U kunt onze beleggingscursus t.w.v. €99,- met extra korting kopen.


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het wekelijks versturen van beleggingstips en zullen uw gegevens nooit doorgeven of verkopen aan derden. Wij hebben een hekel aan spam. Uitschrijven kan dus altijd met één klik op de uitschrijf-knop onderaan elke mail.