Beginnende beleggers blog

Cursus-Beleggen.net heeft mij gevraagd om na het afronden van de beleggingscursus op vrijwillige basis van tijd tot tijd mijn avonturen op de beurs te beschrijven in een blog. Deze uitdaging ben ik graag aan gegaan! 😉

Zelf heb ik 0,0 ervaring met beleggen, maar ik ben van mening dat het er nu toch maar is van moet komen. Ik heb een account geopend bij de Giro en heb € 300,- gestort om mee aan de slag te gaan. Mijn plan is dat dit in de toekomst ook € 3000,- of meer kan worden, maar eerst maar eens rustig aan beginnen…. Dan denk ik in gedachten de extra nullen er bij de, hopelijk positieve rendementen, wel bij. 🙂

Ik ben dus alles behalve een beursguru of beleggingsadviseur, dus dergelijke zaken ga je ook niet vinden in deze blog. Wel zal ik je mee nemen in mijn rauwe emoties, gedachten gangen en vast ook diepe teleurstellingen, helaas. Vragen en reacties zijn altijd welkom, tips om het beter te doen trouwens ook. 😉 Delen is natuurlijk ook toegestaan. Ik kijk uit naar een spannende, maar hele leuke tijd!

beleggingstips
Elke week een uitgebreide beleggingstip?

Word lid van onze nieuwsbrief en ontvang elke week een uitgebreide gratis beleggingstip. Bovendien ontvangt u dan ook gratis het ons E-book ‘De 8 meest gemaakte fouten op de beurs’ direct na uw inschrijving.


Uw gegevens zijn veilig bij ons. Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het wekelijks versturen van beleggingstips en zullen uw gegevens nooit doorgeven of verkopen aan derden. Wij hebben een hekel aan spam. Uitschrijven kan dus altijd met één klik op de uitschrijf-knop onderaan elke mail.