Beleggen als een pro in 4 weken

Droomt u van een extraatje elke maand? Spaart u voor uw kinderen of oude dag? Of wilt u die ene droomwens eindelijk in vervulling laten gaan? Beleggen kan u daarbij helpen, mits u weet hoe het moet. Na deze beleggingscursus heeft u voldoende kennis en ervaring opgedaan om onbezorgd actief te beleggen.

Wat leert u tijdens de online cursus?

cursus-beleggen-vinkjeInschatten hoe een koers zich gaat ontwikkelen
cursus-beleggen-vinkjeMet een minimaal risico, een maximaal rendement behalen
cursus-beleggen-vinkjeWaarom 95% van alle beginnende beleggers nooit succesvol wordt
cursus-beleggen-vinkjeEn natuurlijk hoe u bij die 5% gaat horen

Hoe werkt de beleggingscursus?

beleggingscursusWij gaan u 4 weken lang coachen. Elke week ontvangt u namelijk een theoretisch deel en een opdracht. De opdracht voert u zelfstandig uit en wordt na een week geëvalueerd.

De complete cursus is digitaal: u ontvangt het lesmateriaal op het juiste moment in uw mailbox. Daarom kunt u er dus direct mee aan de slag. Op uw computer, tablet of smartphone.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Als u gaat beleggen is het van groot belang dat u een visie heeft. De ontwikkeling van uw persoonlijke visie zal daarom centraal staan in deze cursus. Daarnaast staat er elke week een ander thema centraal. De cursus is opgebouwd uit de volgende 4 delen.

cursus-week-1

Week 1
We beginnen met het vormen van een goede visie. Aan welke eisen moet die voldoen? Daarnaast kijken we hoe verschillende beleggingsproducten werken. Ten slotte leggen we uit op welke manieren je de beurs kunt analyseren.

cursus-week-2Week 2
In de tweede week gaan we onder andere dieper in op het analyseren van de beurs. We geven een aantal trucjes om te voorspellen hoe een aandeel zich in de toekomst gaat ontwikkelen. Daar hoort natuurlijk een passende oefening bij.

cursus-week-3

Week 3
Het is tijd voor het echte werk: we gaan actief beleggen! U leert hoe u een order plaatst en wat bijvoorbeeld de stop-loss-functie is. Het beleggen gebeurt op een niet van echt te onderscheiden handelsplatform, maar wel met een fictief vermogen. Fouten maken is dus geen enkel probleem.

cursus-week-4Week 4
We kijken terug op een week lang actief beleggen. Bevallen de resultaten? We geven u meer tips om de juiste keuzes te maken. Wat is bijvoorbeeld het beste moment om een aandeel te verkopen? Daarnaast besteden we nogmaals aandacht aan uw persoonlijke beleggingsvisie.

Wat kost de cursus?

Hoewel de beleggingscursus vier weken duurt, betaalt u slechts één prijs voor het gehele traject. Voor de complete online cursus betaalt u eenmalig:

beleggingscursus-prijs

Bestelt u vandaag, dan ontvang u de volgende gratis bonussen:

Levenslang Updates
Levenslang updates
Mochten we de cursus ooit verbeteren, dan ontvangt u gratis de nieuwste versie.
 Ledengedeelte
Ledengedeelte
Hier vindt u onder andere hulp bij de oefeningen en antwoorden op vragen van u en andere cursisten.

 

 

 

Bestel de cursus beleggen – inclusief de twee bonussen – voor 70 euro.

Niet goed? Geld terug!

niet-goed-geld-terug-stempelWij zijn er van overtuigd dat u na onze cursus de kennis en vaardigheden heeft om goed te kunnen beleggen. Bevalt de cursus toch niet? Stuur ons een mailtje en wij storten het volledige aankoopbedrag terug.

Let op: niet voor iedereen geschikt

De online beleggingscursus werkt alleen als u gemotiveerd deelneemt. De cursus neemt elke week ongeveer 30 tot 45 minuten van uw tijd in beslag. Daarnaast ontvangt u halverwege de cursus toegang tot een fictieve, maar realistische, beleggingsomgeving. Vanaf dat moment raden we u aan om daar (met een fictief vermogen) te beleggen. Houdt er rekening mee dat de cursus alleen effect heeft als u actief meedoet.

Ik ontvang – 4 weken lang – elke week per mail een theoretisch deel en een oefening. Daarnaast ontvang ik levenslang gratis updates en toegang tot het besloten ledengedeelte. Hiervoor betaal ik eenmalig:

prijs-box

Ik begrijp dat deze prijs alleen vandaag geldig is. Als ik niet tevreden ben met de cursus ontvang ik het aankoopbedrag terug.

Direct Bestellen

 

Wat cursisten over de cursus zeggen

“Graag wil ik jullie bedanken voor het maken van deze cursus. Het is heel makkelijk te begrijpen.” – Jelle (Drachten)

“Compact en goed gestructureerde theorie.” – Ravi (Amsterdam)

“De cursus is duidelijk en wordt steeds interessanter!” – Ramon (Nijmegen)

“Wat mij is positief is opgevallen is dat de cursus heel praktisch is opgezet, niet heel tijdrovend is en vooral erg verhelderend werkt. Stap voor stap verstandig leren beleggen. Dat is waar het hier om draait. De vraagbaak waar je bij onduidelijkheden terecht kunt reageert vrijwel direct, dus je ondervindt geen rem op je leerproces. Trouwens, veel vragen zul je niet hebben. De hele cursus bestudeer je werkelijk in Jip & Janneke taal. Een kind doet de was! Nu nog flink oefenen en dan gaat deze belegger werkelijk los!” – Joan (Apeldoorn)

“Mijn complimenten voor de meer dan duidelijke manier waarop je de theorie overbrengt. Deze cursus is voor iedereen te begrijpen.” – Joris (Utrecht)

Schrijf jij de volgende recensie?

Bestel de Cursus